Post by tresiltulinu on Feb 23, 2022 23:40:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa výdrže ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Neferova hra
Mal som 10 rokov, keď som prvýkrát hral túto hru v lete 2015, hneď po vypadnutí aktualizácie 2.0. Bolo to obdobie pred súčiastkami a titánovými robotmi a keď boli dielenské kredity stále vecou. Pamätám si, keď som minul 50 dolárov, aby som si kúpil jesseho, ktorý teraz stojí ako 2 milióny striebra. Ach, to boli dni. Bola to úplne iná hra ako War Robots, ktorú máme dnes, ale som rád, že som mal možnosť vyrastať spolu s touto hrou. Vďaka za spomienky Pixonic.
Zábavná hra, ale jediným problémom je, že v hre je určité oneskorenie, takže jej nedávam 5 hviezdičiek, ale ak sa to opraví, dám jej 5 hviezdičiek
War Robots Multiplayer Battles Märulimängud ukor
Porazte hame vôbec
Bolo by oveľa lepšie, keby to nebola hra založená na „coiner“ a prešpikovaná reklamami. Len z reklám musí byť veľa príjmov (mnohé z nich majú 3 úrovne reklamy, kde musíte po určitom čase stláčať „ďalší“), no táto hra je zameraná na veľké odmeňovanie tých, ktorí nakupujú. . Je to zábavná hra, ale začínam byť vyčerpaný.
Táto hra je plná bohatých zbabelcov a naozaj nenávidím robotov, ktorí ma nedokážu prinútiť na nich mieriť. Zažil som aj veľa hackerov na becon rushes
Zábavná hra, ale cestu na vrchol si môžete kúpiť. Sklamaný, keď si nemôžem kúpiť víťazstvo ako súperi môjho tímu.
kokoti robot za 300 euro zaplat hrat, dajte sa liecit.
Hrám viac ako 6 rokov. Skvelá hra, ku ktorej sa môžem vždy vrátiť bez ohľadu na čas. Kiežby to bolo toľko o platení teraz dní
Sw
Kedysi som túto hru miloval, ale od decembra som ju nehral kvôli strate profilu. Mnohokrát som kontaktoval vojnových robotov a poslali ma na svoju stránku na riešenie problémov a ako sa obnoviť spolu s rovnakým automatickým e-mailom, ktorý vám pomôže, ak nič z toho nefunguje. Nič z toho nefunguje, o čom som im povedal a poslal som im snímky obrazovky a moje informácie, aby obnovili môj profil, ale všetko, čo urobia, je zatvoriť správu. Zakaždým, keď skontrolujem e-mail, správa bola uzavretá, žiadna pomoc
Ja mám plne čiarku wi-fi a ono mi ukazuje že nemám táto hra je nA ................
War Robots PvP flerspiller Action kqna
Fakt dobra hra ale az prilis rychlo sa ziskavaju levely a tak sa moze stat ze uplny zaciatocnik sa ocitne v bitke s pre hracmi ale inak vyborna hra.
Na začiatku to bola skvelá hra ale potom to bolo otrasné. Ak nedáte tie veci čo v roku 2017 zhruba v septembri keď som ju stiahol tak ináč je to len o tom, že kto vrazí najviac peňazí do tejto hry (pay to win) teraz nehrate
V dnešnej dobe príliš často padá, keď by nemalo, hral som to už predtým na tom istom telefóne a nikdy toľko nepadalo
Vojnové roboty sú teda veľmi zábavné, sú dobré a hru vytvoríme veľmi veľkým vývojárskym tímom, ale je veľmi náročná na peniaze a je náročná na čas. hra, ale je vyrobená tak, aby vás ťažko zlákala k míňaniu peňazí, a roboty, ktoré potrebujete pre väčšie ligy, si môžete buď KÚPIŤ za 12-100 USD ALEBO môžete minúť 3 MESIACE na výrobu komponentov, a nie, nie je to prehnané. Chce to len trochu práce a vyváženie.
Najlepší
To je taka neferova hra aku som uz dlho nemal oni dostanu lancelota carnage rhino zbrane orkan taran a mi dostame cossaca co ma molot 1lvl to je trochu nefer ja som 21 a chodim proti 30 ved to sa neda ja uz mam na nu stašne nervy opravit hned !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ide o mobilnú hru s kvalitou PC titulu. Vysoká prispôsobiteľnosť, rozmanité herné štýly a intenzívna konkurencia robia z tejto hry niečo, čo si HAWKEN želá, aby bola. Mám malú nespokojnosť s najnovším pilotom Svyatogorom, ako aj nad miernou nekontrolovateľnosťou hodnostných tankerov/derankerov na vyšších úrovniach; Dúfam, že tím vývojárov tieto problémy zváži. Prispôsobenie vo WR je v porovnaní s inými titulmi intenzívne.
Najvyššia dolárová platba za hranie! Bez technickej podpory! Žiadne darčeky za pozeranie reklám!! Získané alebo zakúpené darčeky sa nie vždy dostanú na váš účet! Ale fungujú videá, ktoré platia vývojárovi, ale vy nedostanete cenu! Žiadna odpoveď na tieto príspevky, aj keď ste už roky denným hráčom a minuli tisíce dolárov!!! Čím dlhšie hráte a viac peňazí miniete, tým viac budete ignorovaní.
Je to fajn hra mozete tuto aplikaciu a najlepsia hra ale tajaka gorila mutandova ides najlepsia hra mozete tuto aplikaciu a najlepsia
Túto hru ste príliš rozšírili. Začína byť pomerne málo položiek. Hru si naozaj užívam, nerobte ju nedosiahnuteľnou. Prvá kontrola bola 20.9.2020. Štyri hviezdy. Na začiatku to bolo päť. Pixonic bol trochu štedrejší s robotmi a zbraňami z truhlice a kľúčov. Nerob veci, je to ako keď si kúpiš auto so 4 pneumatikami, potom za pár mesiacov zoberú 2 pneumatiky. Zvýšte moje hodnotenie z 3 na 4.
Táto hra môže byť úžasná! Ak máte tisíce peňazí na jedno použitie. Inak veľa šťastia v súťaži v akejkoľvek skutočnej funkcii.
gg
Dobrá hra, len nudná, dostal som aspoň 2 zabitia na zápas a posledný zápas som dostal 5 zabití, je to jednoducho nudné, ale má veľa potenciálu, len si želám, aby bolo viac práce a ťažších súperov
Stále príliš oddaný razeniu mincí. Som v poriadku s výhodami pre tých, ktorí míňajú málo, ale v tejto hre si môžete efektívne kúpiť božstvo. Vďaka tomu sú niektoré bitky príliš nevychýlené na to, aby boli príjemné, a chápem, prečo ľudia odchádzajú.
Hra mi spadla. Hovorí, že znovu načítať, zrejme nemôžem. Ak preinštalujem, prídem o všetko. Toto fúka.
Nova aktualizacia a hru mi vyplo restartlo tablet a vymazalo hru
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ઍક્શન eli
Drahé.. je to zábavné a hrám odkedy boli chodiace vojnové roboty vecou, ale tieto ceny sú vtip. Vyvážte to.
Odporúčame aj s kamarátom
👍
War Robots PvP Multijogadores Ação qui
Táto hra BOLA NAJLEPŠIA. Noví hráči sa budú tešiť, kým nedosiahnete expertnú úroveň. Šetrite svoje peniaze a pripravte sa na neustále neférové zápasy, niektoré z nich NEMÁ šancu vyhrať ani prežiť, neskoré začatia, predčasné ukončenie bitiek, množstvo reklám, v ktorých neboli odmenené žiadne „nepatrné“ ceny. Budete pokračovať v napredovaní, kým nebudete mať pocit, že nemôžete vyhrať bez platenia za zdroje, ktoré vás posilnia. Potom znova pokročíte a stanete sa terčom pre bohatých a lenivých. Žiadna zručnosť $$$
Keď som si ju chcel nechať tak to po mne hneď si to updeit ale mne tam napísal iba hrať.NEODPÚČAM