Post by tresiltulinu on Feb 23, 2022 23:34:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar primogemləri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Salam meni bagislayin
How to Update Among Us - Alphr
Extreme SUV Driving Simulator Kilpa-ajo ygko
Oyun cok guzel bi oyun.. Turk dili eklense ve arkadasliga ekleme olsa cok iyi olur..
Yaxşı 3 mart məsələsi həll olundu, indi yeni problem var. Bizi kimsə oyuna daxil etmişdi, görüşə çağırmışdıq, sonra ən azı ikimizi təpiklədilər, amma mən təpiklənməmişdən əvvəl ev sahibi çaşqın idi, çünki onlar əslində bizi təpikləmirdilər. İndi 79 dəqiqə heç oynaya bilmirəm? Nəzəri cəhətdən əladır, lakin apellyasiya prosesi və ya xəbərdarlıqları ola bilər. Bu heç də ədalətli deyil.
Oynamaq ucun ingilizce lazim ama cox guzel oyun
Bizim aramızda həqiqətən əla oyun var, lakin kiçik bir əlaqə problemi var, çünki o, filankəs səbəbdən qoşula bilmədiyini söyləyəcək. həm də insanları oynadığımız oyunlardan uzaqlaşdırır. Əgər bunu düzəltmək istəsəydiniz, düşünürəm ki, oyun mənim üçün 5 ulduzlu reytinq olardı və mən də yeni yeniləməni sevirəm, sadəcə bunu qeyd etmək istərdim.
Evveler ela idi Indi ise yaxsu deyil
Tbh, söhbətin işləməməsi və ya başqa bir şey olması məni maraqlandırmır, bu oyun hələ də əyləncəlidir Mən yeniləmələri sevirəm, amma mənim üçün bir balaca səhvi düzəltməyinizə ehtiyacım var, ona görə də mənim problemim oyuna qoşulduğum zamandır və başlayır həmişə göstərir qara ekran və bu mənə oynamağa imkan vermir onu yenidən endirməli oldum amma düzəlmədi zəhmət olmasa hər şeyi düzəldə bilərsiniz mən bunu sevirəm yaxşı işləməyə davam edin(redaktə) Mən bu üç ulduzu verdim həmişə gecikir xahiş edirəm bunu düzəldin (redaktə edin) Mən bu 2 ulduzu verdim, çünki ictimai oyuna qoşulmağıma icazə verməyəcək.
Among Us PC, iOS, AND, Switch, XONE, PS4, PS5, XSX
Yuxarıdakı Ulu Tanrının xatirinə, uşaqlar dedilər ki, bu son yeniləmə ilə server bağlantısı problemi aradan qalxacaq, BU TAM BS!!! Mən nə Şimali Amerika serverinə, nə də Avropaya qoşula bilmirəm... Çox sayda oyunçunu narahat edən bu lənətə gəlmiş işi düzəldin və özünüzə daha yaxşı rəy alacaqsınız. Mən bu oyunu oynamışdım, əks halda o, heç nəyə layiq deyil. Ona görə də mən təvazökarlıqla tərtibatçılardan bu əlaqə probleminə baxmalarını xahiş edirəm. Çox sağ ol..
I played Among Us on an iPhone 11, but the game is also available on Android and PC. On mobile, you can play for free if you sit through an ad
Bu oyun həmişə mənim rahatlıq oyunum olub, lakin serverin bağlanması problemi məni əsəbləşdirir. Yaxşı əlaqəm var, oyunu təzələyirəm, lakin problem hələ də qalır, ona görə də ümid edirəm ki, siz bunu təmizləyə bilərsiniz.
Among Us 2 - Among Us Online
Ən yaxşı və ən populyar Android oyunlarından AMONG US oyununu yükləyin və bu, həyəcan və macəra oyunu kimi təsnif edildi, çünki onu oynamaq zamanı hərəkət
Bu yaxşı oyundur, lakin çoxlu hakerlər var və onlar sürəti yüksək və ya aşağı səviyyəyə qaldırırlar və o qədər çox haker var və bu, hakerlərlə oyunu əyləncəli etmir və onlar yandırılmış görmə qabiliyyətini çox aşağı edir. və çox vaxt onu qoyacaqlar ki, saxtakar heç cavab verə bilmir, amma hər şeydən əvvəl bu, olduqca yaxşı oyundur
Special Offers - Steam
HEY SEN AYARLAR YANİ (ÇARK) DÜĞMESİNDEN ÖZGÜRCE YAZIŞMAYI DÜZELTE BİLİRSİN NASILMI? BASTIKTAN sonra ortadan çıxan EKRANDA SAĞDA DATA DÜĞMESİNE basıp "Dili" YAZISININ ALTINDAKİ "CHAT TYPE" DÜĞMESİNİN YANINDAKİ 'Tez CHAT YALNIZ "Yerine BASARAK" PULSUZ və ya tez CHAT "Yazýsý GÖZÜKENE KADAR O yere BASARAK GÜNCELLEMEDEN Əvvəlki kimi ÖZGÜRCE Yəzzə Biliyorsun bunu BİLİYOMUYDUN? ÇOK ÇOK SÜPER AMA YENİ GÜNCELLEMEDE STANDART YAZIŞMA TİPİ GÜNCELLEMEDEN ÖNCEKİ GİBİ 'FREE CHAT' OLARAK AYARLANMALI!
Əyləncəli bir oyundur, biz artıq söhbət edə bilmirik və bu, əyləncədən uzaqlaşdı. Yaradıcılar ucuz skeytlərdir və onu elə düzəldirlər ki, bizim danışa biləcəyimiz yeganə yol pul ödəməkdir və bu ədalətli deyil. Bədənin harada olduğunu söyləmək sonsuza qədər davam edir və oynamaq bütün sinir bozucudur. oyunda nasazlıqlar baş verir və daha əyləncəli deyil, hələ də onu oynayır, lakin oyun ən yaxşısı deyil.
Accion Opportunity Fund
Evveler cox sevirdim cunki adimizi deyismek olurdu indi ise cox az cunki ne adimizi deyisdirmek olar ne de ozumuz yaza bilirik men indi ki guncellenmeni hec de sevmedim birde teze yer gelib i cox yaxsidir amma sizden bir xahis aramızda evvel ki halina qaytarin
Правила Among Us просты: решайте головоломки вместе с товарищами, а также не попадайтесь в лапы грозного убийцы. Но дело в том, что кроме него никто заранее
BU ARASINDA ƏVVƏL DAHA QƏSƏNG İDİ İNDİ ZAYİ CİXİB
Maraqlidi.amma level gelse daga yaxsi olar
Yeni gələn güncellenme çox pis
Mən bu oyunu çoxdan oynayıram və hələ də həzz alıram. Düşünürəm ki, bu oyun əladır və Innerslothun janrla etdiklərini sevirəm. Bununla belə, serverlər hazırda zibildir, ona görə də dostlarla oynamaq ağrıdır. Oyun parametrlərini fərdiləşdirə bildiyiniz üçün İnnersloth-un balansla bağlı çox narahat olduğunu düşünmürəm, lakin LÜTFƏN bizə medscan-ı birdən çox insanın növbəyə dura biləcəyi şəkildə qurmağa icazə verin. Kiminsə şübhələndiyi zaman "Məndə dərman var" dediyini eşitmək çox məyusedicidir.
Normalda mən buna 5 ulduzlu qiymət verərdim, lakin bu yeni nasazlıq başlayandan bəri mən oyunu çətinliklə oynaya bildim. O, yaradıcıların adını göstərəcək, sonra musiqi səslənən zaman qaralacaq, sonra məni qovacaq. Ümid edirəm ki, bunu düzəldə bilərsiniz
Among Us Action myru
Among Us Akční sgkh
Süper 😻 sözləri (♡ω♡ )
Yeniləməni əlavə etsələr daha yaxşı ola bilərdi və indi daha gözəldir... amma iki fərqli valyuta var, jele lobya və günəşə bənzəyir, siz jele lobya üçün çox şey əldə edə bilərsiniz, lakin bu ədalətsizlikdir, çünki günəş almaq üçün heç bir yol yoxdur. nağd pul ödəməsəniz... onları əldə etməyin bir yolu olsaydı daha yaxşı olar. Həmçinin, xahiş edirəm, daha çox mod əlavə edin, mən tələsmirəm və ya kobud olmağa çalışmıram, sadəcə xahiş edirəm.
oyun əla idi, amma indi adımı dəyişə bilmirəm, mən yalnız fərqli adlar seçməyi sevdiyim təsadüfi seçə bilərəm ki, onlar bu yeniləməni etməmişdən əvvəl beş ulduz verərdim. Əgər təsadüfi adları sevirsinizsə, bunun sizin üçün bir oyun olduğunu düşündüm, xüsusən də yeni yeniləmə, biz böyük olduğunuzu sübut etməlisiniz, çünki mən sosial nömrəmdən imtina etmirəm, sadəcə olaraq söhbətdən istifadə edə və adımı vicdanla dəyişdirə bilərəm. pis yeniləmə ideyası oyunu sevən tanıdığım bir çox insan bu yeniləməyə görə silindi
Dostlarımla oynamağa çalışarkən daima oyundan qovuluram. Oyuna ev sahibliyi etməyə çalışıram və məni dərhal qovulurlar. Dostlarımın çoxu da hər hansı səbəbdən bir neçə şanslı adam istisna olmaqla, oyun keçirə bilmir. Bunun WiFi problemi və ya başqa bir şey olub olmadığına əmin deyiləm
Vay eladi amma 15 nefere5 imposter bide imposter öldürme olsa bomba ulduzu kəsmirem inaniram ki olacaq
Bütün yeni yeniləmələrdən sonra nəinki oyunun performans problemləri var. Ancaq son yeniləmədə oyun düz işləmir, çökməyə davam edir. Mən kömək istəmək üçün Aramızda nifaqına qoşuldum, nə gözlədiyimi bilmədim, amma təbii ki, heç kim kömək edə bilməz.
Oyun açılmır 1 2 oyun oynayırsan onlinedeki otaqlar görünmür bu nedi ala
Oyun guzel amma sesli danışma yook olsaydı guzel oıurdu
Çox gözəl bi oyun Amma gələn guccelleme çox pis
Niyə?
Oyunu iyrenc eledize coxsagolun
Aramızda çox əyləncəlidir, amma bir problemim var. Başlanğıcda və oyuna girərkən yükləmək adətən uzun çəkir. Zəhmət olmasa bu problemi həll edin! Təşəkkürlər!
Oyun çox əyləncəlidir, lakin oyuna girə bilmədiyim üçün qəzəbləndiyim vaxtlar çılğın idi. Hər dəfə oyuna daxil olmaq istəyəndə "serverdən əlaqə kəsildi" "xəta kodu" və ya "blah blah paketi kəsildi" deyirdi. Qardaşım və qardaşım oğlu ilə oynamağa çalışdım, bağlanmadı. Mən bunu həqiqətən bir dəfə oynaya bilsəm istərdim.
Download Among Us for iOS free (iPhone and iPad)
Bu oyun heyrətamizdir, fırıldaqçı kimi siz tutulmadan insanları öldürə bilərsiniz və bir ekipaj yoldaşı kimi tapşırıqları yerinə yetirə bilərsiniz, lakin saxtakar hamını öldürməzdən əvvəl bütün tapşırıqlarınızı yerinə yetirməli idiniz, lakin indi yeni şeylər baş verir, 1. Siz həm alim, həm də ekipaj yoldaşı ola bilərsiniz. 2. Siz ekipaj yoldaşı və qoruyucu mələk ola bilərsiniz. 3. Siz saxtakar və forma dəyişdirici ola bilərsiniz.
Pox kimi yeni guncellemede adini deyisdire bilmirsen chat de istedigin yazini da yaza bilmirsen berbat😡🤬🤬🤬 yuklemeyin bu oyunu silin
Bu oyun əsrin ən pis parıltısına sahib idi. Çatla məşğul olmaq mümkün deyil. İnsanlar onu naviqasiya etmək üçün nə qədər vaxt lazım olduğunu yaza bilmədən əvvəl səs verməlidirlər. Bu oyundan çox məyus oldum. Mən heç vaxt xəstələnməmişdən əvvəl rəy yazmamışam, indi aramızda nə qədər pis oldu. Ayıb.
Bu oyun bir az dəhşətlidir, amma yeni yeniləməni bəyəndim. Birincisi, mən əlaqəni kəsməyə davam etdiyim üçün. İKİNCİ, mən cəmi 2 saniyə ərzində serverə qoşula bilmirəm. GECİLMƏKDƏ DAVAM EDİR. VƏ ÜÇÜNCÜSÜ, mən ev sahibi olmağa çalışdığım zaman oyun məni ÖZ SERVERİMDƏN qovmağa davam edir. Ümid edirəm ki, düzəldə bilərsiniz. Ancaq internetim aşağı deyil, bu, niyə gecikmələrə davam etdiyimin sübutudur. Ancaq yeni yeniləməyə sevin. Çox yaxşı..
Among Us Hành động gnqh
Among Us Action qgw
Oyun qaranlıq olub oynamağ olmur 😡😡😡😡
Saçma saşam bir güceleme geldi yağ💔😭
Ən son yeniləmədən bəri .. əlaqə problemləri yaxşı görünür, lakin oyun vaxtın yarısında donur və oynaya bilmir. Heç vaxt bitməyən problemlər! Başlanğıcda pozulmamış bir şeyi niyə düzəltmək lazımdır? Əgər oyunu tamamlaya bilsəniz, hər oyundan sonra ekran qara olur. Çox vaxt oyunun yarısında hamı donur və küncə keçir.
Olmur açilmir gemail nedir bilmirem play gamesede qoşulmur evvelki oyun gelsin bu nedi ee çox salak oyunu olmus yazamiyom isinm koylumuyo olmuyo bunedi 1 ulduz düşməz hec rey yazmaq ucun verdim😠😡😡😡😡😠😡😡😡😠😡😡😡😠😡😡😡😠😡😡😡😠😡😡😡😠😡😡😡😠😡😡😡😠😡😡😡😡😟😡😟😤 👎👎👎 eski oyun gelsin kim bunu bele eleyibse allah onun belasini versz
Bu oyun daha yaxşı deyil, mən həqiqətən də aramızda olan köhnə oyun üçün darıxıram, çünki mənim sevimli oyunumdur, lakin yeniləmə gələndə yazmaq istədiyiniz hər şeyi yaza bilmir, çünki onun sadə cümləsi var və yazmağa söz tapmaq həqiqətən çətindir, bilmirəm Əgər kimsə oyunu bəyənirsə, amma məni yoxsa, aramızdakı köhnəni geri qaytara bilən kimsə bu qədər oyunçunun bunu bəyənməməsinə səbəb ola bilərmi, buna görə də mən bunu eşitməkdən çox kədərlənirəm, amma aramızda olan köhnə əlvida.
Bu oyun həqiqətən yaxşı idi..Günələmə baş verənə qədər! Mən etmədiyim qəsdən əlaqəni kəsdiyim üçün oyundan qovuldum! İnternetim tez-tez düşür (məndə Comcast var), buna görə mənə 65 dəqiqəyə qədər cəza verildiyini söyləyir. Heç bir xəbərdarlıq yoxdur! Məni heç vaxt etmədiyim sındırmaya görə oyun otağından qovdular. Xüsusilə mobil telefonda oynayanda bunu necə edəcəyim barədə heç bir fikrim yoxdur. Bu davam edərsə, mən bu oyunu siləcəyəm və bir daha heç vaxt oynamayacağam!