Post by tresiltulinu on Feb 23, 2022 23:12:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dandara: Trials of Fear Edition ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dandara: Trials of Fear Edition IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها استقامت را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Dandara: Trials of Fear Edition 2022 version ▞▞▞
ذخیره ابری ممکن نیست
چه بازی پریمیوم باید باشد
بازی باشکوه
به راحتی یکی از بهترین بازی های گوشی.
گیم پلی بسیار منحصر به فرد. عالی!
Dandara: Trials of Fear Edition Przygodowe rlsk
به روز رسانی: تنها بزرگترین مشکل من بلوکی بود که بعد از اولین رئیس به آن برخورد کردم، هیچ نشانه ای از نحوه پیشرفت وجود نداشت، نمی دانستم که می توانید مربع ها را به چپ یا راست تغییر دهید تا وارد بیابان شوید. بازیکن به هر حال از آن مطلع نیست، بنابراین شما به یک بلوک بزرگ در یک مکان بسیار چالش برانگیز (شهر) برخورد می کنید. ندانستن کجا باید برود در حالی که بارها در شهر می میرید تلاش برای یافتن کجا، دلسرد کننده است، فکر می کنید قدم بعدی در شهر است نه بیابان.
آفرین. من این بازی را دوباره نصب کردم، اطلاعات بازی من کجاست. ابر نیست؟
بازی واقعا جلا به سبک مترویدوانیا با کنترل های لمسی عالی. ارزش قیمت را دارد.
بازی شگفت انگیز. یکی از بهترین ها در این سبک است و حتی روی موبایل نیز به خوبی کنترل می شود. دیوانه!
تجربه بازی فوق العاده این بازی از فرمت بازی مترویدوانیا کلاسیک استفاده می کند و آن را با یک سیستم حرکتی نوآورانه که استفاده از آن بسیار راضی کننده است، برمی گرداند. کنترلهای لمسی بسیار خوب انجام شدهاند و حتی پس از بازی بر روی نسخه کنسول کاملاً طبیعی هستند.
شوت مقدس، این بازی یک جواهر است. و این واقعیت است که Raw Fury آن را بدون از دست دادن چیزی در یک برنامه تلفن همراه قرار می دهد؟ این جادوگری است! و خود بازی همیشه مسحور کننده است.بازی عالی. من در رئیس نهایی هستم و مشکلی برای مبارزه ندارم. کل بازی بسیار سرگرم کننده بود و من عاشق کنترل های سریع هستم.
کنترل های لمسی عالی
شاهکار، من 5 برابر این بازی.
آیا امکانی وجود دارد که توسعه دهندگان بتوانند سازگاری گیم پد را بررسی کنند؟ من یک گیم پد دارم که کار نمی کند. در تبلت xd من تعبیه شده است.
این بازی بسیار ساده است، پریدن به اطراف و انفجار برای دفاع در حین حرکت رو به جلو در داستان واقعا جالب و اعتیاد آور است. عاشق سادگی و گیم پلی بازی. سبک رترو...
بازی فوق العاده! باورش سخت است که بازیهایی از این دست به گوشیهای دستی راه پیدا کنند. تنها مشکل من این است که بازی از نسبت صفحه نمایش 18:9 پشتیبانی نمی کند و صفحه نمایش Pixel 2 XL من را پر نمی کند. امیدواریم در آینده شاهد به روز رسانی برای پشتیبانی از آن باشیم.
یکی از جالبترین بازیهای موبایلی یا حتی ساید اسکرول Metroidvania که من بازی کردهام. انیمیشن ها خیلی روان هستند طراحی شخصیتها فوقالعاده جالب هستند و دریافت تواناییهای جدید رضایتبخش است. فقط اولین باس بزرگ را شکست دهید و این میزان سختی مناسبی بود، زیرا من هنوز به سبک پیمایش و اسلحهها دست پیدا میکنم.
بازی باور نکردنی به خوبی ساخته شده است، کنترل های فوق العاده سرگرم کننده، داستان جالب، و مانند بسیاری از سرطان های دیگر در حوزه بازی های تلفن همراه، بی وقفه درآمدزایی نمی کند. اگر سالی یک بار می توانستم به یک بازی بیش از 5 ستاره بدهم، این همان بازی است که به آن می دهم! این بازی استاندارد جدیدی است که من اکنون در مورد سایر بازی های موبایل قضاوت می کنم.
بازی عالی. فقط 10 دقیقه بازی کردم، اما احساس کردم مجبور شدم 5 ستاره بدهم.خیلی وقت بود که بازی خوبی مثل این بازی نکردم با این گیم پلی و موسیقی خوب. این یک درس از نحوه ساخت بازی های موبایل است. به راو فیوری تبریک می گویم.
بدون پشتیبانی از قلم s.
نه فنجان چای من... در واقع خیلی خسته کننده است...
O jogo é bom, mas se eu soubesse que não tem opção de save online não teria comprado
خیلی خوب
برای لذت بردن از این بازی به یک کنترلر نیاز دارید! کنترلهای لمسی این بازی عالی هستند، اما سریع بودن با کنترلهای لمسی بسیار سخت است. مکانیک متحرک در ابتدا بسیار عجیب است، اما زمانی که به آن عادت کنید، احساس عالی می کنید! دیدن بازی هایی که با مکانیک های مختلف ریسک می کنند همیشه لذت بخش است. BTW... رئیس نهایی در مقایسه با بقیه باس ها بسیار سخت است! فکر می کنم کمی به تعادل مجدد نیاز دارد!
اگر از طرفداران Celeste هستید، این بازی را انجام دهید!
امروزه، بازی های بسیار کمی در گوگل پلی برای خرید وجود دارند که مانند این بازی خوب و قانونی باشند. برحذر بودن.
این بازی کاملاً خارقالعاده است، اما زمانی که گلکسی جوانههای خود را وصل میکنم و زمانی که به برنامه دیگری میروم، با تأخیر صوتی مواجه میشویم، آیا هیچ راهحلی وجود دارد؟
خوب، من یک بررسی کامل در اینجا داشتم اما به نوعی آن را از دست دادم، بنابراین این یک سریع است: این بازی یکی از بهترین بازیهای تلفنی است که تا به حال بازی کردهام و من سختگیر هستم. کنترل ها برای یک صفحه لمسی عالی هستند و نحوه حرکت شخصیت شما در اطراف نقشه منحصر به فرد است.
به روز رسانی جدید می گوید که شما توانایی "پرش از تخت کریتون" را دارید.من در واقع یک بازی جدید را فقط برای بررسی این موضوع شروع کردم ... و بله، این گزینه در دسترس نیست. همچنین، قبل از اینکه می توانستید در چند ثانیه از گهواره بپرید.. اما اکنون حتی دشوارتر است؟ چرا این تغییر کرد، من را کاملاً گیج می کند. من فقط برای مدت کوتاهی بازی کردم، بنابراین تغییرات دیگری که ممکن است در بازی ایجاد شده باشد را نمی دانم. کنترلها مانند قبل فشرده هستند، اما من نمیبینم که این گزینههای جدید ذکر شده باشد.
Dandara میتوانست یک بازی عالی باشد، اما من نمیتوانم از خیلی چیزها ناامید باشم. 2) نقشه وحشتناک است کل این بازی یک هزارتو است بدون هیچ نشانه ای از کجا باید رفت و پیمایش نقشه بسیار سخت و کسل کننده است 3) مکان های داخل بازی خسته کننده هستند که هیچ تلاشی برای آنها انجام نشده است (مکان های ظاهری مشابه) تنها بخش های خوب، باس فایت ها بودند. طراحی جنگل را دوست داشتم.
از زمان بهروزرسانی Trials of Fear، این حتی بارگیری نمیشود. صفحه عنوان، نوار بارگیری، سپس صفحه خالی. خیلی غمگین.
بازی سرگرم کننده به خوبی ساخته شده منحصر به فرد و چالش برانگیز
بازی عالی!
بازی پری الهام بخش با کنترل های عالی و اقدامات راحت.
تورمنتا باس عقب می ماند. وقتی چشم ها پرتابه ها را شلیک می کنند، عقب می افتد و بازی کند می شود. امیدوارم توسعه دهندگان به زودی این مشکل را برطرف کنند.
پشتیبانی از دستاوردهای Google Play خوب خواهد بود
کاملا فوق العاده است. کارهای زیادی برای انجام این بازی وجود داشت و همچنین حالت تقلب در تنظیمات واقعاً کمک بزرگی بود. ممنون از اینکه این گزینه را در اختیار ما قرار دادید. به هر حال، من نمی توانم آن را توضیح دهم، شما باید آن را بازی کنید تا بدانید من در مورد چه چیزی صحبت می کنم. من کاملاً آن را توصیه می کنم و به قیمت آن می ارزد. این نظر من است. من خیلی دوست دارم Dandara 2 را ببینم. تازه متوجه شدم، این سومین بازی است که از RAW FURY بازی می کنم. توسعه دهندگان عالی
اگر به کاوش و پازل علاقه دارید، بازی خوبی است. اگرچه، این بازی با کنترلر ساده تر خواهد بود.
مترویدوانیا عالی با مکانیک عالی
Fishdom Hjernetrim mvog
به طور جدی بهترین بازی ای که تا به حال روی موبایل بازی کردم، خیلی خوشحالم که منتشر شد! این کاملا با کنترلرهای بلوتوث ایکس باکس وان سازگار است، بازی کاملاً فوق العاده است، لذت واقعی را برای شست ها، چشم ها و گوش ها به ارمغان می آورد. platformers، با اصالت و اصالت. من واقعاً عاشق این بازی هستم و در همان دقایق ابتدایی یک طرفدار هستم. به علاوه این یک بازی با یک قهرمان زن رنگین پوست است، براوو! ❤
Dandara: Trials of Fear Edition Adventure kpe
بازی شگفت انگیز، به وضوح برای دستگاه های تلفن همراه طراحی شده است و نشان می دهد. حتی با وجود محدودیتهای صفحه لمسی، حرکت احساس خوبی دارد. Metroidvania ژانر مورد علاقه من است و من بسیار خوشحالم که یک ژانر خوب را در تلفن خود پیدا کردم
بازی بسیار زیبا و چالش برانگیز
Dandara: Trials of Fear Edition Przygodowe rlsk
این بازی شگفت انگیز است! Metroidvanias جام من هستند و این بازی یکی از بهترین بازی هایی است که من روی هر پلتفرمی بازی کرده ام. اگر علاقه ای به پریدن و/یا تیراندازی در بازی ها دارید، بسیار توصیه می کنیم که این یکی را تهیه کنید. به خصوص چشمگیر است زیرا این برای گوشی شما طراحی شده است و به زیبایی در گوشی شما پخش می شود!
بازی شگفت انگیز
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است!طراحی سطح چالش برانگیز است، اما پیشرفت بازیکن باعث می شود به راحتی ادامه دهید. متأسفانه، من فقط از شهر هنرمندان عبور کردهام، b/c بازی همچنان یخ میزند و بسته میشود! لطفا کمک کنید! من واقعا دوست دارم بازی را تمام کنم!
Gem of a title .... یکی از بهترین مترویدوانیا برای اندروید موجود است. به شدت توصیه .... توسعه دهنده کار خوب!
دارای اشکالاتی در حرکت است و در غیر این صورت بسیار خوب احساس می شود
دینامیک و اتمسفر گیم پلی واقعاً خوب است
بهترین کنترل هایی که تا به حال در یک بازی موبایل دیده شده است. یک یا دو مرحله طول می کشد تا آن را به درستی انجام دهید، اما از آنجا بی عیب و نقص است. کار خیلی خوبیه 5.
بازی بسیار زیبا با موسیقی زیبا و گیم پلی عالی